Mijn man Bart.

Onze 4 lieverds, Pixel, Apple, Google en Beamer. 

Wie is Mariëlle:

Ik las ooit de tekst:

Travel is the only thing you buy that makes you richer!
En dat is zo waar!
Of je nu op het strand ligt in Griekenland, een rondreis maakt door Amerika, uit je dak gaat op Ibiza in de Ushuaia, je tenen in het witte zand steekt op de Malediven, tapas eet in Valencia, op je ski's van de zwarte piste glijdt, fietst door Bangkok of lekker all- inclusive aan het genieten bent met de kids in Turkije. Iedereen geniet van de zonnestralen, de strakke sneeuw, de zandkorrels tussen je tenen (of niet ;-), de tropische buien, de geur, sfeer, swingende muziek, het lekkere eten, die speciale cocktail, de lachende mensen. Kortom vakantie is voor iedereen anders maar toch ook weer niet, want voor iedereen betekent vakantie GENIETEN!!

 

Droombaan:

Laat het nu mijn passie zijn om voor jullie de juiste vakantie te vinden. Ik vind niets leuker dan aan de hand van jullie wensenlijstje en budget een mooie reis uit te zoeken zodat jullie lekker zonder zorgen kunnen gaan genieten.

 

Ervaring:

22 jaar geleden begon mijn reisavontuur bij Reisbureau Vanhuys ( toen nog van Gerwen) en wat is er veel veranderd in de reiswereld sinds die tijd. De wereld is wat reizen betreft groter geworden, er is nu veel meer mogelijk en bereikbaar, het internet heeft de wereld letterlijk onder ogen gebracht. Maar het nadeel is "door de bomen het bos niet meer zien" nou gelukkig heb ik in al die jaren veel van de wereld gezien ook een zeer uitgebreide kennis en ervaring opgedaan en begeleid ik jullie graag naar het juiste pad. 
Ik vind persoonlijk contact met mijn klanten erg belangrijk daarom plan ik graag een bezoek bij je in of kom je gezellig bij mij op de koffie in mijn eigen reisbureau aan huis.

 

Dus ben je opzoek naar een persoonlijk en eerlijk reisadvies bel, mail of app me en we gaan samen aan de slag. 

Tot snel!

Groetjes Mariëlle Versteegden