Tenerife - Iberostar Sabila 

Tsja Tenerife, daar heb ik toch wel een beetje mijn hart verloren.
Ik word blij van de lange boulevard ( van wel 10km lang) met winkeltjes en terrassen. Levendige winkelstraten met vele terrassen, restaurants, avond vertier enz.  Maar zeker ook het mooie heel aparte binnenland met El Teide. Het vulkanisch landschap blijft imposant. Ik ben nu al 5 x ( in 25 jaar) op Tenerife geweest maar we huren altijd een aantal dagen een auto om over het eiland te knorren, echt leuk en iedere keer ontdekken we weer nieuwe mooie plekjes. 
De stranden zijn niet de mooiste van de Canarische eilanden, vaak is het gele zand gemengd met het zwarte zand of zijn ze echt zwart, maar ja geef mij een goed hotel met uitzicht op zee en dan lig ik heerlijk...

Er zijn echt heel veel goede accommodaties op Tenerife, zowel appartementen als luxe hotels. Mijn favoriet is het vrij nieuwe hotel Iberostar Sabila, het ligt in Adeje, een trapje af en je bent aan de boulevard en vanuit het zwembad mooi uitzicht over de zee. Het is wel een hotel in het luxe segment, er hangt dus een prijskaartje aan, maar ik zeg dan, het kost wat maar dan heb je ook wat!
Ik heb al veel klanten naar dit hotel "gestuurd" en stuk voor stuk kwamen ze net zo enthousiast terug als wij.  Maar buiten dit een verblijf in Playa de las Americas of Adeje, ik zeg boeken!!