Mauritius en Dubai- Abu Dhabi.

 

Oktober 2016 

Met de Emirates ( geweldige maatschappij) vlogen we met een overstap in Dubai naar Mauritius, daar verbleven we 9 nachten om vervolgens terug te vliegen naar Dubai, daar verbleven we totaal 9 nachten waarvan 2 in Abu Dhabi.
Ten eerste een geweldige combi! Eerst lekker strand en de cultuur/natuur van Mauritius en daarna de indrukwekkende steden in combi met strand en veel ander vertier wat daar te vinden is. 

Ik begin met Mauritius: dat eiland heeft een "moeilijk" reisklimaat dus je laat je eerst door mij goed informeren hoe, waar en wanneer.
Verder is het een super leuk eiland, een beetje een kruising tussen Afrika en de Caribische sfeer.
Mooie stranden en zeer luxe resorts, van luxe tot niet normaal luxe ;-)
De inwoners zijn echt super aardig en vriendelijk, een leuk eiland om een eilandtour te maken of een auto te huren en zelf te rijden. We hebben daar ook gezwommen met dolfijnen in de open zee( oftewel mee gezwommen met hele scholen dolfijnen die je onder je ziet zwemmen maar zo hard gaan dat je ze niet bij kunt houden, maar heel vet)  en daarna nog een boottocht op zoek naar walvissen. Wauw watt een belevenis, veel potvissen gezien zowat naast de boot, maar wel allemaal heel diervriendelijk hoor we verstoorden niets en waren maar met 1 boot.

Toen Dubai: Het was mijn tweede bezoek aan die geweldige stad, zo indrukwekkend, de cultuur de grote gebouwen, gewoon mega imposant. We hebben eerst oud Dubai bezocht met de souks, Natuurlijk ook palm Island, The waterfront, de grote malls, de pretparken, aquaparken  enz ( ik kan je veel tips vertellen). 
Het bezoek aan de Burj Khalifa bij ondergaande zon was erg gaaf. In Abu Dhabi hebben we de zeer mooie moskee bezocht en een dagje Ferrari World. In de avond werden we opgepikt voor een jeepsafari in de woestijn, heel vet om mee te maken!

Een bestemming waar je niet raakt uitgekeken, je kunt deze stad met een leuk budget bezoeken er zijn erg veel betaalbare hotels, je kunt die vakantie zo duur maken als je wilt met luxe hotels enz. Het leven daar is een beetje dezelfde prijs ( of goedkoper) dan in Nederland.
Zie je deze bestemming wel zitten als een volgende vakantie? Bel me op en ik kan je er alles over vertellen.