21-03-2024

Ik heb zojuist het verslag en foto's van Zuid Afrika geplaatst, een tweede reis naar het Westelijke deel van Zuid Afrika staat volgend jaar in de planing.

De maanden oktober, november en december waren al erg druk met boekingen voor 2024.  De prijzen zijn erg gestegen maar gelukkig wordt er nog volop geboekt.

Nu nog even hard doorwerken en heeeel veel reispapieren klaarmaken, rondbrengen enz. voor de mei vakantie die eraan komt. Zelf gaan we deze keer weer eens terug naar The USA, de muzieksteden en daarna een cruise met de Celebrity Beyond. Ik heb er enorm veel zin in. Jullie kunnen ook deze mooie reis weer volgen op Facebook en Insta.

 

8-10-2023

Goh wat vliegt de tijd. 
Eind maart hebben Bart en ik 1 van de mooiste reizen ooit gemaakt, namelijk naar Zuid Afrika. Wil je lezen over onze fantastische reis inclusief hele mooie foto's, kijk dan op Facebook, zoek Reisbureau Time2Travel en volg. 
Dan kun je ook al mijn posts inclusief alle vakantie verhalen terug lezen. 
Intussen is 2023 een boek jaar wat zelden voor is gekomen, zoveel is er geboekt, ondanks de hoge prijzen. 
Ik heb nu al weer mega veel aanvragen voor volgend jaar en ook is er al weer veel geboekt. 
Ik verwacht dat begin november alles wel te boeken zal zijn. De prijzen zijn helaas vaak weer gestegen en als ik naar afgelopen boek jaar kijk dan loonde het ontzettend de moeite om vroeg te boeken. Ik verwacht dat nu ook wel weer al is het hopelijk niet zo extreem als afgelopen jaar. We zullen zien... 

Dus heb je plannen, heb je vrij, boek dan optijd! 

Ik heb in ieder geval alweer een hele mooie reis in het vooruitzicht waarvan ik jullie natuurlijk laat meegenieten. 
 

14-03-2023

De afgelopen maanden waren een gekkenhuis, ik was alleen maar aan het boeken, boeken, boeken, de prijzen zijn enorm gestegen maar iedereen wil toch heel graag weg. Zoo veel leuke vakanties voor heel veel klanten mogen boeken, ook heel veel nieuwe klanten wisten mij te vinden, allemaal via via door goede verhalen, nou daar doe ik het voor ;-)

Nu ben ik nog de laatste vakanties  aan het afronden voor ik zelf mijn droomreis mag gaan maken, namelijk naar Zuid Afrika.
Wil je me volgen op mijn avonturen, kijk dan op Facebook bij reisbureau Time2Travel en volg me, dan zie je de verhalen van mijn vakanties voorbij komen. 

Doeii..

 

9-12-2022

Dankbaar, dat is wat ik iedere dag voel omdat zoveel mensen mij weten te vinden. Oude bekenden van Vanhuys, maar ook veel nieuwe klanten vooral uit Laarbeek waar de inwoners hun tevredenheid maar wat graag rondvertellen. 

Zo druk zelfs dat ik vaak een wachttijd heb van een week, soms wel 2, de meeste klanten vinden dat geen probleem. Ik heb dit jaar gemiddeld zeker 60 uur per week gewerkt en daarom maar regelmatig op tijd een weekje op vakantie gegaan ;-) 

m

Mocht je mijn vakanties en de nieuwtjes/acties van het reisbureau willen volgen, volg me dan op Facebook reisbureau time2travel, of op insta.

De boekingen voor 2023 lopen storm, de prijzen lopen op, dus mijn advies boek op tijd!

Alvast hele mooie, gezellige dagen toegewenst en een mooi, gezond en reislustig 2023!

 

 

13-2-2022

Time fly's when you are busy.... 

Alweer veel te lang geleden poste ik hier een berichtje, goed teken zullen we maar zeggen😉

Even denken... het half jaar bestaan van Time2Travel heb ik gevierd met een leuke trolley actie en heb 2 klanten blij gemaakt. Er volgen nog meer acties hoor komend jaar dus ja ook jij maakt kans. 

Wat is er verder allemaal gebeurd: het najaar was nog steeds booming druk met alle last minutes voor september en oktober November was mega druk met boekingen voor 2022. December stak Corona weer de kop op in de wereld en wachtte iedereen ff af.  Daarom had ik ook niet verwacht dat januari weer net zo druk als vroeger zou worden, maar ja ook ik zit er wel eens langs..... Iedereen wil weg " enne Corona, ja het is er nog maar we boeken bij jou dan weten we dat alles goed geregeld is" dat is dan wat ik iedere keer weer te horen krijg. Wat is dit toch gezellig, fijj maar vooral nu ook erg dankbaar werk! Meer dan ooit is iedereen blij met het advies, de formulieren die ik meegeef of invul en vooral de gerusstelling dat ze gewoon fijn op vakantie kunnen gaan. 
#blijmetmijnwerk#

8-10-2021

Het is alweer even geleden dat ik iets heb geschreven... druk druk😉 Zooo ontzettend leuk dat ik al voor zoveel mensen een leuke vakantie heb geboekt. Veel zijn er al geweest en ik vraag altijd laat even wat weten via de app hoe het is. De leukste foto's en appjes krijg ik door, vooral over hoe fijn ze t hebben en hoe blij ze zijn dat ze gegaan zijn. 
Het was wel een trent om vrij kort van te voren te boeken, wat ook begrijpelijk is natuurlijk. Maar nu merk ik wel verandering, de mensen hebben er weer vertrouwen in en willen heel graag weer op vakantie, dus ik ben nu weer druk met kerst, carnaval, met de hele familie in de mei vakantie weg, cruisen in de zomer en met de familie naar Turkije in de herfst.. Ook wordt t een beetje " normaler" om naar een oranje gebied te reizen, we checken samen dan wel even alle voorwaarden goed en de verzekeringen. 
De ANVR is druk bezig met de regering om de landen buiten de EU die het goed onder controle hebben op code geel te krijgen. Maar helaas werkt onze regering daar nog niet echt aan mee.... 

Maar wie weet, ik blijf goede hoop houden jullie ook? 
Tot snel dan😉

6-8-2021

En jaa hoor het duimen heeft geholpen. 
Wat een goed nieuws kwam er op maandag 26 juli. 
De regering heeft besloten een ander beleid te gaan voeren door het aantal besmettingen in de landen anders te gaan bekijken en beoordelen en daarom alle landen in de EU op geel of groen te zetten. 
Niet normaal wat was ik blij dat ik al mijn klanten die in augustus  vertrekken het goede nieuws kon vertellen dat hun reis doorgaat. Natuurlijk is niks zeker in Corona  tijd maar zo gaat het wel heel erg de goede kant op voor de reisbranche maar ook voor alle mensen die zo graag op vakantie willen. 
Dus de afgelopen week heb ik veel tickets rondgebracht, veel formulieren ingevuld, testen ingepland nogmaals alle websites en benodigdheden op een rijtje gezet voor iedereen... want een beetje meer stress voor de vakantie is er nu wel met al die formulieren en testen. 
Maar ik kan wel vertellen dat alle klanten  die dan eindelijk op de vakantie bestemming zijn aangekomen, super enthousiast appen hoe voorspoedig alles is verlopen en hoe fijn het wel niet is. Driedubbel genieten dus. 
Sinds vorige week maandag staat mijn telefoon niet meer stil en komen de appjes binnen van klanten die nu nog snel die last minute willen boeken. En geboekt heb ik, volop!!! 
Die duidelijkheid van de regeting heeft echt een stuk rust gebracht en de onzekerheid veelal weg genomen. 

Veel groetjes van een zeer tevreden reisadviseuse🥰

21-7-2021

Wat een leuke drukke weken en toen... 

Mijn laatste nieuws bericht is alweer meer een maand geleden. Wat een geweldige drukke weken heb ik gehad. Veel van mijn vaste klanten hebben de weg naar mijn eigen reisbureau gevonden maar ook veel nieuwe klanten uit Laarbeek vonden mijn nummer, appte of mailden mij en kwamen gezellig in mijn reisbureau hun vakantie bij mij boeken. Topdrukte, echt geweldig fijn om weer zo intensief met mijn leuke werk bezig te zijn. 
En toen kwam het nieuws dat de besmettingen in Nederland opliepen, bam, daar was weer die onzekerheid... logisch hoor dat de reisplannen even stil liggen, maar oh we hadden allemaal zo graag gewild dat dit verleden tijd was. Toen keam de code oranje voor de Balearen en de Canarische Eilanden, ik heb gelukkig een paar klanten om kunnen boeken en veel vertrokken er al naar Griekenland. 
Nu druk met reisjes in augustus, oktober en zomer 2022 uit zoeken en ik blijf gewoon lekker bezig met tickets rondbrengen en hoop dan ook heel erg dat de komende maanden de vakanties door mogen gaan zoals gepland. Het is een heel geregel al die papieren, QR codes, regels enzovoort maar ik vind het fijn om iedereen zo te kunnen helpen om toch lekker op vakantie te kunnen gaan.. de vakantie waar iedereen zo aan toe is.

Duimen jullie mee🤞🏻? 

12-06-2021

Alweer bijna 4 weken aan het werk. Heerlijk! Ik moest er wel weer even aan wennen want je moest altijd al aan zoveel denken maar nu met al die Corona regels helemaal. Maar ik zit er weer helemaal in. Al verschillende leuke boekingen gemaakt, nieuwe klanten en ook "oude" klanten van Vanhuys hebben me weer gevonden. Erg leuk om weer met die mooie vakanties bezig te zijn, zeker nu het in Nederland en Europa de goede kant op gaat wat betreft de besmettingen en vaccinaties. Steeds meer landen kleuren geel en daar komen er de komende weken nog veel bij. De mensen zijn er ook echt aan toe om er even tussen uit te gaan en nemen de regeltjes voor lief.

Fijn weekend allemaal. 

 

26-05-2021

Alweer ruim een week verder, wat ben ik in een rollercoaster beland, maar wel een hele leuke, eentje die 3x over de kop gaat maar waar je in blijft lachen. Wat een reacties op Facebook, Insta, appjes, berichtjes, mailtjes, kaarten, bloemen en cadeaus. Echt overweldigend en al die mooie woorden en enthousiasme over mijn nieuwe reisbureau.  Gisteren zei een vriendin tegen me "je zou er bijna van naast je schoenen gaan lopen", hahaha nou dat scheelt niet veel.
Nee zonder gekheid, echt iedereen heel erg bedankt voor alle positiviteit die mijn kant op is gestuurd. Ik had er al zin in maar nu helemaal. En het was meteen een heel productief weekje, al veel uitzoekers en een paar boekingen. Jawel, niet slecht hè voor zo'n eerste week. Morgen komt er een stuk over mij in de Mooi Laarbeek krant, deze wordt verspreid over 10500 huishoudens in Lieshout, Mariahout, Aarle-Rixtel, Beek en Donk en Boekel. Ik ben heel benieuwd wat dat gaat brengen.
Ook ontvang ik morgen mijn eerste klanten in mijn eigen reisbureau, ik denk dat ik maar eens lekker gebak ga halen, dat moet toch gevierd worden.....

 

17-05-2021

Van harte welkom op mijn gloednieuwe website.
Vandaag is de start van mijn eigen reisbureau. Ik kan gerust zeggen dat ik er erg trots op ben. 
Na het zware afscheid van mijn lieve collega's en het fysieke reisbureau Vanhuys waar ik maar liefst 22 jaar heb gewerkt en er samen met verschillende collega's lief en leed heb gedeeld, maar natuurlijk ook heel veel mooie studiereizen samen hebben gemaakt, (een paar van die mooie reizen kun je bij inspiratie terugvinden), kun je gerust zeggen dat ik het negatieve jaar heb afgerond en vol goede moed de toekomst in ga.

Het was een erg moeilijk jaar voor de reiswereld, we zijn allemaal hard getroffen, ik heb dan ook goed onderzoek gedaan om te kiezen voor het juiste bedrijf waarbij ik me aan ga sluiten. Als zelfstandig reisadviseur moet je aangesloten zijn bij een reisbureau keten/club om van de contracten met de touroperators gebruik te kunnen maken zodat ik gewoon alles kan boeken wat ik voorheen kon, zelfs nog meer nu! Ook kan ik daardoor de zekerheid bieden doordat ik dan aangesloten ben bij het ANVR, SGR, SGRZ en Calamiteitenfonds.  
Ik ben nu aangesloten bij "Mijn Reiskennis", dat is een onderdeel van Travelcenter de Wit. Zij hebben hun hoofdvestiging in Veghel, alle bij hen aangesloten reisbureaus en zelfstandige reisagenten zijn steeds op de hoogte van de meest recente situaties op de bestemmingen en hebben een vooruitstrevende instelling om in alle reizen en aanbieders up-to-date te blijven. Zo zijn ze in 2015 beste reisbureau van Nederland geworden en in 2020 nog de beste van Brabant. 

Ik heb er zin in, dus kom maar op met die vakantiewensen ;-)